Hur man kan stoppa en Radiator Leak

Radiatorer kommer emellanåt våren små läckor som kan fastställas utan att byta ut kylaren-här är hur. Instruktioner
1

Placeringen och mängden av kylvätska läckan kommer att avgöra om du kan fixa det själv. Läckor som är från en kylarslang kan endast fastställas genom att ersätta slangen. Läckor som har sitt ursprung i kylaren kan ibland fastställas genom olika "Stoppa läckaget" produkter. Läckor som visas på marken kommer förmodligen att kräva en större reparation kylsystem. Men, om du har märkt att kylsystemet reservoaren behöver kylvätska då och då kan du prova en "Stoppa läckan" produkt.
2

flesta radiatorer i moderna bilar är en kombination av aluminium och plast och är i huvudsak en "kasta bort" en del även om de ibland kan repareras. Detta jämförs med radiatorer från äldre bilar som var gjorda av mässing och lödas samman. De läckte sällan (oftare blev inkopplad) och var lätt repareras. Vissa moderna bilar har radiatorer tillverkad helt i aluminium, som också är lätt repareras.

Exempelvis ersatte jag nyligen plast /aluminium radiator i min 1997 Infiniti Q45. Min lokala radiator butiken sa att de kunde reparera plasttank (läckan källa) för $ 125 eller erbjöd sig att sälja mig en ny kylare för $ 150. Jag valde den nya kylaren. Men innan läckan blev för stor Jag använde "Bars Läckor-radiator Stoppa läckan." Addera 3 p Om du har en liten radiator läcka så det kan vara värt ett skott för att lägga till en "Stoppa läckan" produkt. På min 1997 Q45 nämnde ovan har jag lagt till "Bars stoppa läckan" och kunde undvika att byta kylaren för ungefär ett år-ett givande framgång för ett par dollar. Följ anvisningarna på flaskan exakt som produkten kräver cirkulationen i kylsystemet ska fungera. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69311.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.