Hur Byt kylvätska Recovery i en Toyota Corolla

När du gör vissa reparationer på din Corolla, som att ta bort startmotorn eller slutväxel, måste du ta bort Corolla tank kylarens, annars känd som kylvätskebehållaren tanken. Om du skulle skada någon av komponenterna i tanken under denna process, behöver du en ny. Här är hur du byter kylvätska reservoar på din Corolla så att systemet är tillbaka i provision. Saker du behöver
Rags
Bin
New kylvätskebehållaren tank
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn på din Corolla , och vänta tills den är helt kall. Vara säker på att minst en timme för motorns kylvätska att krympa tillbaka in i kylaren innan du arbetar på oljebehållaren.
2

Tryck kylvätskebehållaren "stay" för att befria den från motorrummet. Var noga med att notera slangen fortfarande är anslutna till kylaren på denna punkt.
3

bort slangen kylvätska overflow från kylaren. Kontrollera att du har en trasa för att fånga upp eventuellt kylmedel som läcker ut ur tanken. Använd en liten behållare för att fånga någon kylvätska som strömmar från kylaren.
4

Återkoppla nya kylvätskeslang återhämtning tank till kylaren, och sedan dyker den nya tank under vistelsen.

5

Refill med färdigblandad kylvätska som är godkänd av din Toyota-återförsäljare. Häll i kylvätska tills den når den kalla fyllningen linjen och tätt tillbaka locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69209.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.