Hur Byt kylvätska Recovery i en VW Passat

När du byter en motor eller göra annat omfattande motorns arbete på din Passat, kan ibland objekt som kylarens tanken skadas. Denna tank, även känd som kylvätskeutjämningsbehållaren, är en liten plasttank som inte kan ta stryk och läcker lätt om den är skadad. Här är hur du byter kylvätska expansionen att eliminera en källa av ett läckande kylsystem. Saker du behöver
Droppkar
sluten behållare
Clamp
Shop Container rag
för bortskaffande
Kylvätska
Visa fler instruktioner Review bort kylvätskan Expansion Tank
1

Stäng av motorn och låt den svalna i minst en timme. Koppla bort den negativa batteripolen.
2

Lossa avtappningspluggen på kylaren och tappa ur kylvätskan i en droppskål under kylvätskeutjämningsbehållaren slang plats. Fäst kylarens avtappningsplugg och häll den använda kylvätska ur spillbackens i en tättslutande behållare för korrekt avfallshantering.
3

Un-klämma tanken från dess plats, klämma och koppla loss slang. Torka upp utspilld kylarvätska helt och tömma all överbliven kylvätska i samma behållare. Lämna detta kylmedel omedelbart.
Installera de nya kylvätskeutjämningsbehållaren
4

Anslut den nya kylvätskeslangen expansionskärlet till kylaren. Var noga med den här anslutningen är säker att undvika nya läckor.
5

Kläm den nya tanken i sitt läge.
6

Fyll tanken till kallvattenpåfyllning linje med godkända pre -blandad kylvätska. Recap ordentligt och torka upp spill.
7

Byt ut negativa batterikabeln och starta motorn. Kontrollera efter läckor i kylsystemet, med särskild uppmärksamhet på kylaren ansluter slangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69210.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.