Hur man installerar en termostat i en Ford 8N

Om du fortfarande har en 8N Ford Traktor i tjänsten på din gård, är det troligt att du har tagit väl hand om det under årens lopp. När allt är det 8N traktorn ganska gamla. Regelbundet underhåll på gamla traktorer är ett måste, men en av de förbisedda objekt på en 8N traktor är termostaten. Om termostaten inte fungerar, kan det lämna din motor överhettad och du strandsatta i fälten. Saker du behöver
Skruvmejsel Begagnad Ford 8N termostathuset
termostat (valfritt)
Visa fler instruktioner
1

Följ kylarslangen från kylaren till den plats där den ansluter till motorn i Ford 8N traktorn. Ta bort slangen från motorn genom att lossa klämman som håller den på vattenpumpen med en skruvmejsel. Dra slangen från vattenpumpen.
2

Dra termostaten och termostaten ur kylarslangen. Höljet för termostaten ligger inne i slangen. Termostaten sitter inuti huset. Om termostaten du köpt kom med en ny termostathuset, dra kapslingen ur slangen.
3

Placera termostaten insidan av kylarslangen och bostäder med termostat stift utåt av slangen. Om ett nytt hus används, placera den i slangen först. Placera båda delarna i slangen så stiftet något skjuter ut från kylarslangen.
4

Placera kylaren tillbaka slangen på vattenpumpen och säkra klämman.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69594.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.