Hur Undercoat och Rostfri bil hjulhusen

underbeläggning din hjulhusen är en form av rostskydd i sig, eftersom beläggningen tätar din metall från fukt och elementen. Genom underbeläggning, gör du därför mycket för att förhindra rost. Förutom rost faktor, underbeläggning också tjänar till att reducera väg buller, eftersom beläggningen är en tjära-liknande material. Underbeläggningsskikt hjulhusen också ger en fräsch, ren look och förbättrar det allmänna utseendet på din bil. Och det är ett lätt jobb! Saker du behöver
En eller två sprayburkar med gummerad underbeläggning (tillgänglig på auto-delar butiker) katalog Jack
rörtång
Jack står
stålborstar
Spray avfettningsmedel eller tunga -duty renare
Vattenslang
Maskeringstejp
papper eller plast trasa
gamla trasor
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
plast soppåsar
Painter mössa eller gamla hatt
Visa fler instruktioner
1

Jack upp ett hörn av fordonet. Avlägsna hjulet. Stötta din bil ordentligt med pallbockar,. Aldrig lita på domkraften enbart köpa 2

Använd dina penslar, avfettningsmedel och vatten, rengör all smuts och oljor från hjulhuset som skall beläggas. Bär dina skyddsglasögon för att undvika renare stänk tillbaka in i ögonen. Låt området torka och torka rent.
3

Tape och papper från områden utanför hjulhuset, för att undvika att spraya undercoating någonstans men på ditt målområde. Tejpen någon broms eller bränsleledningar som kan köra genom området, tillsammans med några kablar. Du vill bara att tillämpa underredsbehandling till hjulhusen (och möjligen vissa utsatta områden på ramen, om du önskar).
4

Skaka burken med underredsmassa väl. Lägg ut några trasor på marken nedanför hjulet väl att fånga några dropp. Sätt på dig handskar, mössa och skyddsglasögon.
5

arbeta i ett ventilerat utrymme, spraya underbeläggning i jämna slag, med spurt-liknande spray för att täcka önskat område (istället för att hålla munstycket alla vägen ner och inte släppa). Denna metod för sprutning hjälper dig att undvika över sprutning och kladdigt körs. Spraya från ett avstånd på 8 till 10 "från målet. Två lager är det högsta du kommer att behöva spruta. Vänta minst 15 minuter mellan lagren för att undvika att köra.
6

bort ditt band och papper och placera dem i en plast sopsäck än kan bindas upp för destruktion. Inkludera dina smutsiga trasor och tomma sprayburkar i samma påse, för att säkerställa underbeläggning inte hanteras av vem som helst. Det är klibbigt, kladdigt grejer!

7

Gör din väg runt bilen, spraya resten av hjulhusen. Sätt tillbaka hjulet i varje avslutat område innan du tar nästa, så att bilen förblir stabil och säker.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69068.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.