Hur Inspektera Distributor Cap i en bil

Tror du att det kan vara något fel med fördelarlocket i bilen. Att veta vad man ska leta efter när du har problem med fördelarlocket bara kräver lite kunskap och några noggrann observation. Här är hur man inspektera fördelarlocket i bilen så att du kan hålla ditt tändsystem igång på alla cylindrar. Instruktioner
1

Ta bort tändkablarna från fördelarlocket. Notera placeringen av dessa trådar på fördelarlocket så att du kan byta ut dem i rätt ordning.
2

Ta din fördelarlocket och rotorn. De flesta rotorerna kommer att lossna, men vissa kommer att ha en bult som du måste ta bort innan du kan inspektera rotorn.
3

Leta efter kol spårning på både rotorn och fördelarlocket, vilket visar att du har fått en ökning av motståndet någonstans i bilens tändningssystem, såsom ett utslitet tändstift eller skadad tändkabel.
4

Undersök fördelarlocket efter sprickor eller slitage i plasten i fördelarlocket på insidan nära kontakterna och annorstädes. Kontrollera rotorn för slitage samt.
5

Kontrollera fjäderbelastade kontakten knappen i mitten av fördelarlocket som driver rotorn. Det bör röra sig fritt och inte utmätas. Om det är, byt fördelarlocket och rotorn med en ny från Biltema.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68971.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.