Hur man öppnar en dörrpanel på en 1999 Passat

En bil dörr är inget som de flesta dörrar, på många sätt, är det en fristående maskin, del ledningscentral, och en del valv öppning. Det är mycket som händer på insidan av din Jetta dörr, från fönsterhissen och låsmekanismer, till ställverket som styr dem, till handtaget som öppnar spärren som gör detta till en dörr. Åtkomst någon av dessa innebär att få igenom det ganska bit av mattan och plast som VW installerat för att hålla dig bilen ser ut som insidan av ett reservdelslager, enkelt nog, när du vet hur. Saker du behöver
Skruvmejslar
Door klipp borttagningsverktyg 3392
Visa fler instruktioner
1

Skaffa radions säkerhetskod innan batteriet kopplas bort - något du ' ll egentligen bara behöver göra om du arbetar på någon av de elektriska komponenterna i dörren. Börja py insättning av en mycket fin skruvmejsel i mellanrummet mellan urtag trim och den halvcirkulära beklädningsdetalj inne i den. Detta är den del som dina fingertoppar linda runt när man sticker in handen i urtag, och det måste komma ut först. Om dyker upp i riktning mot dörren, bort från mitten av bilen.
2

Skjut din skruvmejsel under urtag beklädningsdetalj som omger strömbrytarna fönster och urtag. Du kommer mejseln under botten av beklädningsdetalj, närmast till dig som du sitter i bilen. Bänd under beklädningsdetalj nära mitten av urtag, dra greppet uppåt och framåt för att exponera undersidan av trim. På framsidan av beklädningsdetalj trycker låsklacken mot kontakten, och dra bort det.
3

Ta bort de sju skruvarna som håller dörrpanelen till dörren. Du hittar tre bakom greppet beklädningsdetalj du bara drog, tre på botten, och en i det övre främre hörn nära backspegeln. Använd din dörr verktyg klipp bort för att ta bort klippen på framsidan och baksidan av dörrpanelen, lyft sedan luckan uppåt och bort från fönstret slot trim. Om du behöver ta bort dörrpanelen helt, använd en spårskruvmejsel att dra hållaren dörren kabeln ur hållaren, bort från handtaget själv. Haka av kabeln från handtaget och dra bort det.
4

Montera i omvänd ordning mot demonteringen. Haka dörren kabeln i handtaget och skjut kabelhållare i sitt fäste. Sänk försiktigt dörren trimma ner i fönstret kortplatsen och tryck luckan trotjänare i dörren med handflatan. Montera skruvarna för hand med en skruvmejsel, och återanslut kabelhärvan fönstret switch. Tryck greppet trimma tillbaka ner i dörrpanelen tills den låses på plats, och göra samma sak med den första trimningsstycket du pried off.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68824.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.