Hur man tar bort bränslepump Från Gas Tank

Ta bort och byta en bränslepump placerad i bränsletanken är ett projekt som du kan göra själv, oftast efter att ta bort tanken från ditt fordon. Du behöver hjälp med att ta bort och ersätta bränsletanken från din bil, men du kan ta bort och byta bränslepumpen utan hjälp. Saker du behöver
Rag
Skruvmejsel
Hammer (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

vet att i de flesta fall bränsletanken måste vara utanför fordonet och ligger på marken så att du kan ta bort bränslepumpen. Några bilar har en dörr i fordonets golv som ger tillgång till bränslepumpen, men inte många.
2

titt för att se vad som håller bränslepumpen. Om det finns en ring, skruva loss den för att ta bort bränslepumpen. Om ringen är mycket snäv, kan du behöva använda en hammare för att slå en platt skruvmejsel mot åsarna i ringen för att få bort det. Om skruvar håller på bränslepumpen, ta bort dem.
3

Rengör runt bränslepumpen med en ren trasa och ta bort all smuts och skräp. Lyft upp bränslepumpen försiktigt, samtidigt noga med att inte slå någon smuts, skräp eller packningsmaterial i tanken. Bränsle kommer rinna ut ur den, så håll den över hålet så att allt bränsle att rinna tillbaka till tanken.
4

Kontrollera att det inte finns några gnistor, eld, cigaretter eller något annat som kan antända bränslet i närheten. Du kan spilla lite bränsle, och kommer definitivt att frigöra gaser i luften, vilket kan fatta eld lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69039.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.