Hur man installerar en fläktmotor på en 1995 Volvo 850

Om du redan på den monetära snabbspår gå in, var under 1980 och 1990 ganska höga gånger i ekonomiska termer. Även Volvo - kanske den mest historiskt ödmjuka stora europeiska biltillverkare - kom in i lagen, flytta fastigheterna från säkra små sportbåtar till lyxbil marknaden. Det är ett rykte Volvo under en viss tid, beroende till stor del sin första fastigheterna, stå ut Q-ship, 1991-through-1997 850. Den Volvos mest Utmärkande var förmodligen dess otroliga rätvinklighet - ett djärvt uttalande för en ny bil som går in i aero-besatta 1990. Till synes det enda stället Volvo ens tänkt på luftflödet var i AC systemets kanaler, som inte gör så mycket med en trasig fläkt. Saker du behöver
Ratchet
Socket
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd en hylsa och spärrskaft för att koppla bort bilens negativa batterikabeln. Du kommer att arbeta i nära anslutning till passagerarsidan krockkudde, så detta steg är avgörande för att hålla krockkudden från eventuellt knackar huvudet bakåt som en Pez dispenser.
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna från passagerarsidan undre ljudisolering panelen under instrumentbrädan. Öppna handskfacket och ta bort de fyra skruvarna handskfacket då handskfacket själv.
3

Ta bort de fyra skruvarna handske luckan, och sedan handskfacket dörren. Om din bil är utrustad med en passagerare-sidokrockkudde, ta bort den undre stag för airbag-modulen. Du bör nu ha tillgång till AC fläktmotor.
4

Lossa elkontakten från fläktmotorn, och sedan ta bort kanalen kabeln från motorn. Ta bort de två kontakterna från sina respektive konsoler. Ta bort de fyra fläktskruvarna, och sedan dra ut fläkten ur huset.
5

Installera den nya fläkten motor och dra åt de fyra skruvarna bara skön. Sätt i de två kontakterna inom parentes, och anslut ledningen till motorn. Sätt tillbaka krockkuddemodulen stag.
6

tillbaka dörren handskfacket, handskfacket och ljudisolering panelen. Anslut den negativa batterikabeln och ombonad ner fästanordningen. Förvandla din tändningsnyckeln till "On" läge och testa fläkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68887.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.