Hur du använder lampor på en bil

Många ungdomar gillar att anpassa sina bilar med neonljus. I verkligheten kan dessa lampor vara störande för andra förare. Bilar som omfattas av neonljus gör det svårt för mötande trafik att se strålkastarna. Användningen av ljus på en bil kräver mognad. Saker du behöver
Reservdelar reservlampor
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lamporna för att se om de fungerar. Bil lampor finns där av en anledning. Om de inte fungerar, det är farligt.
2

Bestäm om vädret kräver din bil lampor att vara på. Om det är dimmigt, skymning, regnigt eller snöigt, kör med din bil lampor på halvljus.
3

Välj helljuset när du är på väg utan mötande trafik. Byt ut dina bil lampor till halvljus när du möter en bil på vägen.
4

Bestäm om du vill ha bilen tänds automatiskt när belysningen ändras från ljust till mörkt. Många nyare bilar har en inställning som bestämmer när bilen ska ha sina lampor på eller inte.
5

reparera eventuella trasiga svans, broms eller strålkastare så snart de är trasiga. En trasig ljus är ett skäl för polisen att dra dig över och det kan orsaka en olycka.
6

Se till att batteriet är fulladdat och att ge tillräckligt med styrka för totala ljusstyrka.

7

Scrub korrosion av batteripolerna och kolla kablarna. En bra förbindelse med batteriet är avgörande för strålkastare och bromsljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68972.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.