Hur man tar bort en bil startsolenoid

När bilen startsolenoiden går dåligt, betyder det att det inte längre kan leverera ström till bilens startmotor. Motorn kommer inte runt och bilen startar inte. För att ta bort solenoiden, följ dessa steg. Saker du behöver
Pencil
Papper skiftnyckel
Box set
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Ta bort Fender Mounted Solenoid

1

Leta startmotorsolenoiden på bilens insida fender väggen. Också lokalisera förrätt, oftast längst ner framänden av motorn.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Använd en fast nyckel för att lossa batteriet klämman. Vicka bort av det negativa uttaget med en tång. Vara noga med att placera båda batterikablarna säkert avstånd från terminalerna för att undvika kontakt med batteriet medan du arbetar med bilen.
3

Följ sladdar till startmotorn och solenoiden . Rita ett diagram som visar där varje tråd går. Detta gör att du kan ansluta kablarna ordentligt till den nya solenoiden och startmotorn tråd.
4

Lossa skruvarna som håller vajern (s) till startmotorn och solenoiden samt de som kör från den positiva batterikabeln på startmotorn. Koppla bort alla kablar.
5

Ta solenoiden ut genom att lossa och ta bort skruvarna som håller solenoidfästet och solenoiden på plats. Addera Starter Monterad Solenoid

6

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Använd en fast nyckel för att lossa batteriet klämman. Vicka bort av det negativa uttaget med en tång. Var noga med att placera båda batterikablarna säkert avstånd från terminalerna för att undvika kontakt med batteriet medan du arbetar med bilen.
7

Leta startmotorn och solenoiden i botten framsidan av motorn. Observera och diagram ledningarna anslutna till startmotorn och solenoiden.
8

Avlägsna kablar dragna till solenoiden och startmotorn kabeln från batteriet kabeln till startmotorn. Du kommer också att behöva ta bort den flätade tråden löper mellan startmotorn och solenoiden.
9

Ta solenoidhuset utanför solenoiden. Den hålls på plats med skruvar, så du behöver antingen en skruvmejsel eller en fast nyckel för att ta bort kåpan. Du kan behöva rotera huset för att få bort det. På vissa förrätter, kan solenoidkolven och våren stanna i solenoiden när du tar bort det, så du måste vicka solenoiden försiktigt för att lossa och dra bort det. Å andra förrätter, kommer kolven och fjädern vara lös och solenoidhuset kommer lossna lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69067.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.