Hur Anslut en pump Vindrutespolare

Att veta hur att reparera din egen bil kan du spara tid, pengar och krångel för att ta bilen till en mekaniker. Detta sträcker sig till vindrutespolaranläggning, vilket kan framkalla problem. Det är viktigt att kontrollera och se till att systemet fungerar innan vintermånaderna. Instruktioner
1

Inspektera komponenterna i din vindruta tvätt systemet och reparera eventuella trasiga eller skadade delar. När du har gjort detta, är det dags att åter montera vindrutan tvätt systemet.
2

tillbaka vindrutan tvätt reservoaren. Detta är den reservoar som rymmer vätskan vindrutan tvätt. Det är viktigt att inspektera det innan ominstallationen att se till att det inte finns några sprickor eller skador. För att installera, dra fender på passagerarsidan ut en aning och skjut behållaren i medan rada upp knoppen i öppningen. Skruva fast behållaren på plats.
3

Placera pumpen vindrutan bricka bakom framskärmen och den elektriska kontakten som hänger för tillfället. Anslut den igen till tvättaren pumpen. Ta slangen och anslut den till bröstvårtan ner mot botten av pumpen under där du ansluten den elektriska kontakten.
4

märke spåret på pumphuset, vilket är där slangen passar efter det återansluts. Det håller slangen från hängande, så bara tryck längs spåret och in i den. Se till att slangen inte är böjd eller vriden i framskärmen eller andra delar kroppen, vilket förhindrar att vätska från att resa till vindrutespolaranläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69035.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.