Hur man byter Bolts ventilkåpan

En del av processen att ersätta en topplockspackning ersätter de övriga delarna som går med det. Att göra detta kommer att säkerställa att allt kommer att fungera och undvika att skada de nya delarna du installerar. Ventilkåpan bultar medföljer i de delar som du vill ersätta. Instruktioner
1

Byt topplockspackningen, sedan gå vidare till resten av ominstallation. Detta kommer att omfatta åtdragning ner din ventilkåpan. Placera ventilkåpan på den plats där det går att se till att rada upp bulthålen. Samla bultarna åter sätts i ventilkåpan.
2

Placera skruvarna i sina positioner med handen för att dra ner dem något för att hålla dem på plats. Det är viktigt att se till att de alla börjar gängning korrekt för att undvika ett problem när du vridmoment ner dem. Använda din hand är ett bra sätt att få en känsla för bulten går på plats ordentligt.
3

Använd en momentnyckel med lämplig fastsättning börja åtdragning av bultarna ner. Detta måste göras i ett speciellt mönster för att säkerställa ventilkåpan sitter tätt och platt. Börja med centrumbult om din ventilkåpan har en. Använd ett stjärnmönster från mitten av ventilkåpan arbeta din väg ut, dra åt bultarna ner.
4

Fortsätt detta och tillbaka mönster tills alla skruvar är på plats. Antalet och platser av bultarna kommer att variera beroende på märke, modell och årsmodell på ditt fordon. Rådgör med din bilens reparationshandbok för mer specifik information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68990.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.