Hur att beräkna kostnaderna Car Repair

Du älskar din bil och allt är fungerar bra. Men när något går sönder eller din bil är inblandad i en olycka, du fruktar kostnaderna för reparationer. Det bästa sättet att minimera din stress och sänka dina kostnader är att veta vad man ska göra för att få uppskattning för reparation. Instruktioner
1

Starta din sökning genom att be en vän eller någon du känner för en remiss. Det finns många sätt att bli lurad eller överladdade av centra bilreparationer, så gå till en plats med ett gott rykte kan spara pengar genom att eliminera onödiga reparationer eller avgifter.
2

Ta din bil till en serviceverkstad, helst en som inte betalt för uppskattningar och be dem att ge dig en sammanfattning av vad som är fel med bilen. När du bestämmer vad som behöver fixas, kan du ringa andra reparationsverkstäder för att jämföra kostnader.
3

Ring minst tre olika centra bilreparationer och jämför beräkningarna. Om de alla citera dig ungefär samma kostnad, då är det en god chans att de beräkningar du får är rättvisa. Men om de verkar högt det skadar aldrig att ringa flera mer.
4

Be om ett sammanfattat uppskattning av kostnaderna bilreparationer. Detta bör omfatta reservdelar som behövs för reparation, arbetskostnad, diverse avgifter, fasta avgifter och en sammanfattning av avgifter. Arbetskostnaden är antal timmar att reparera multiplicerat med timdebitering av bilservice.
5

Begär uppskattningen skriftligen. En uppskattning är inte en garanti för de avgifter som ska betalas till eventuella oförutsedda komplikationer när mekanikern börjar att reparera din bil. Men, om avgifterna hamna mycket högre än vad du var citerade, kan du ta ditt klagomål till chefen och eventuellt få det löst på ett tillfredsställande sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69043.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.