Hur du ändrar strålkastaren glödlampa på en 1997 Blazer

År 1983 debuterade den S-10 Blazer som ett mindre alternativ till full storlek Blazer. År 1994 sjönk Chevy "S-10" prefix, som den i full storlek Blazer blev Tahoe. Bara ett år senare, fick Blazer en fullständig översyn som gav den en mer aerodynamisk utseende. Denna nya aerodynamiska utseende ingår två olika uppställningar främre fascia, en inställning använde en stor sealed beam strålkastare medan den andra används en sammansatt installation med en liten strålkastare glödlampa. Byta någon typ av strålkastare på 1997 Blazer är ganska enkel. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
New nr H4666 strålkastare (sealed beam) katalog platt skruvmejsel
New nr 9006 glödlampan (halvljus) katalog Ny Nr 9005 glödlampan (helljus)
Visa fler instruktioner
Sealed Beam Strålkastare
1

Demontera strålkastaren-låsringen runt strålkastaren, med en spärr och uttag. Dra strålkastaren från framsidan av din Blazer och dra kablaget från baksidan av strålkastaren.
2

Anslut ledningsnätet till den bakre delen av det nya nr H4666 strålkastare och placera låsringen kring nya strålkastare.
3

Guide nya strålkastare och låsringen på framsidan av Blazer och dra åt låsringen skruvarna tills de ligger tätt.

Composite Strålkastare
4

Öppna huven och ta bort de två gummiproppar på övre värmeelementet stöd - metall bar som sträcker sig över framsidan av motorrummet - precis ovanför pannlampan genom att bända ut dem med en platt skruvmejsel. Detta exponerar de två strålkastare-låssprintarna.
5

ta bort strålkastaren-låssprintarna med en spärr och uttag, och dra pannlampan från fordonets front precis tillräckligt långt för att komma till dubbla glödlampor på dess baksida. Vrid glödlampan moturs för att låsa upp den och dra den från pannlampan. Lyft upp på låsspärren på glödlampan ledningsnätet och dra ur ledningsnätet från glödlampan
6

Håll ett nytt strålkastarlampa -. Nr 9006 för halvljus eller nr 9005 för helljus - med sin plast bas, kan som vidrör glaset på glödlampan orsaka lampan att brinna ut i förtid. Anslut kablaget till den nya glödlampan tills selen klickar på plats. Guide glödlampan i strålkastaren montering och vrid den medurs för att låsa den på plats.
7

Guide pannlampan i sin säng i Dra fast stiften tills de ligger tätt. Tryck gummipluggarna tillbaka in i kylaren och stänger Blazer huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68893.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.