Hur Smörj Bil bromsoken

Smörjning dina bromsok bilen bromsar är ett viktigt steg vid reparation , utbyte eller underhåll dina bromsok . Fettet ger rätt smörjning för de arbetande delarna av bromsok och kan förlänga sitt liv och skydda dem från korrosion . Instruktioner
1

Förstå anledningen att smörja dina bromsok bilen bromsar . Fett smörjer bromsok diabilder och andra utsatta delar. Det är viktigt att skydda bromsok delar och göra dem längre och fungera mer effektivt .
2

Utforska olika typer av fett som finns att använda . Leta efter en silikonbaserat glidmedel . Undvik smörjmedel med petroleum eller litium i dem . Det är viktigt att använda rätt fett i bilar , som fel fett kan orsaka skador och påskynda korrosion processen för bildelar .
3

Leta stiften och stövlar på varje sida av bromsoket , vissa fordon har endast en bult och monteringsstöd . Ta ut pinnarna och , med hjälp av fingret , slather del av fett över stiften .
4

Använd en liten skruvmejsel för att ösa en del av fett på det och arbeta ner det i varje uppstart . Se till att du får fett hela vägen ner till botten av bagageutrymmet och hela insidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68956.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.