Hur Center Jets på SU Förgasare

Förstå hur din fordonets motor funktioner och ha förmågan att rätta till ett problem kan du spara tid, pengar och besvär för att ta den till en professionell mekaniker. En av dessa funktioner du kan reparera själv är centreringen av jets på en SU ​​förgasare. Instruktioner
1

Använd ett tändstift hylsnyckel för att lossa låsmuttern på undersidan av enheten. Använd en 5/8 "hylsa för att skruva loss blandning muttern strax under låsmuttern. Dra jet och ta bort blandningen dragfjäder.
2

Byt jet och blandningen mutter, sedan stoppa in muttern och jet upp så långt det går. Koppla blandningen kopplingen. Ta bort de två muttrarna på kolvkappan. Innan helt ta bort dem, markera jet och nötter med en märkpenna. Om de går tillbaka på fel sätt kan det orsaka problem . Addera 3

Spola axeln av nålen i kolven med kolven kroppen. Skruva fast nålen ned tätt och placera kolven i nyckelharpa passagen. Lyssna efter "klick" när du kontrollera om nålen går fritt. "klicket" kommer att indikera korrekt sittplatser. Om det inte finns något "klick", sedan försöka att åter-sits igen.
4

ominstallera de delar du tagit bort , hela tiden lyssna efter "klick" när nålen rör sig. Om du vid något tillfälle inte höra det, är det troligt att det stötte på sin plats och du måste börja om processen. Vid slutet av denna process , gå vidare till inrättande dina kolhydrater. Du bör konsultera en Haynes eller Chilton manual för detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69086.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.