Hur du ändrar en Clutch Luftkonditionering

Livslängden och övergripande underhåll av luftkonditioneringssystemet kopplingen kan ha en hel del effekt på livet och effektiviteten hos fordonets hela luftkonditioneringssystem. Det är viktigt att förstå hur man kan inspektera och ändra fordonets koppling luftkonditionering. Instruktioner
1

Låt motorn svalna helt innan du arbetar under huven. Koppla bort batteripolen, börjar med den negativa laddningen först. Du måste få till kompressorn. Den elektriska kopplingen är belägen i kompressorn. Hela området kommer att behöva bytas ut.
2

Använd ett köldmedium återvinning maskin att återvinna R134-a, en kemikalie som liknar Freon, från luftkonditioneringen systemet. Om du inte har, eller kan inte få köldmedium återvinning maskin, ta bilen till en luftkonditionering mekaniker för att få dem att återhämta kemikalien. Detta måste göras innan någon av slangarna häktas. Det är farligt att inandas i. Addera 3

Lossa slangarna är anslutna till luftkonditionering och värmesystem. Koppla den elektriska kopplingen tråd som leder till kompressorn. Haka andra poster hålla kompressorn i bilen. Ta ut och inspektera för kraftig korrosion eller andra skador. Placera den nya kompressorn på samma plats där den gamla kom ut.
4

Watch för ryggen avstånd när du installerar kopplingen. Detta område är ytterst viktigt att upprätthålla, som för lite utrymme kan orsaka att kompressorn går konsekvent och kopplingen för att bränna ut. Återanslut alla kablar och slangar till den nya kompressorn. Anslut batteriet terminal och starta fordonet att testa den nya kompressorn. För den elektriska kopplingen fungera korrekt, bör a /c vara på och blåser och det inre navet i trissan ska vända.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69017.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.