Hur man handskas med ett oljeläckage utan Fastställande det

Det verkar som bilar alltid behöver reparationer. Från små saker som batterier och bromsar och stora saker som motorer och växellådor, något som helst kunde fel med din bil. En sak som skulle kunna bli ett problem är ett oljeläckage. Oavsett om du är lat, inte har tillräckligt med pengar eller verkligen inte har något emot oljefläckar på din uppfart, det finns många saker du kan göra för att ta itu med ett oljeläckage i stället för att bara fastställa det. Instruktioner
1

Bestäm hur illa läckan är. Om det finns pölar av olja under din bil varje gång du går till det, då läckan är ett allvarligt problem som behöver fixas innan motorn blir överhettad.
2

Håll reda på hur många miles det tar tills bilen är låg på olja.
3

Rådgör bilens ägare manuell eller internet för att visa vilken typ av olja i bilen tar. När du har listat ut, bege dig till en lokal butik som Wal-Mart och köpa tillräckligt många liter för att fylla din olja upp.
4

Köp ett par extra liter och hålla dem i bakluckan på din bil. Du kommer inte vill förlora reda på körsträcka en dag och råkar vara för låg på olja.
5

Håll en massa servetter eller en gammal trasa händig i handskfacket. Öppna din huva och sätta olja i en hel del skulle kunna lämna dig ganska smutsig och du vill inte att om du är på väg att gå ut. Det är också en bra idé att hålla några handdesinfektion eller våtservetter i bilen samt att få svåra fläckar och smuts ut i din hand.
6

lägga ner en mörk matta där du brukar parkera Om du är orolig för att få din uppfart färgas. Lägg lite sand till toppen av mattan och sanden kommer att hjälpa till att absorbera oljan. Om det är möjligt, för att parkera på gatan förhindra någon chans oljefläck alls.
7

Var uppmärksam på din oljeläckage när du besöker vänner eller släktingar och försöka att inte fläcka deras uppfart också. Park på vägen om du kan och om inte, lägg ett par pappershanddukar undertill bilen för att förhindra en hel del fläckar.
8

Vet att olja uppbyggd kan uppstå på din bil ram, så försök till makten tvätta bilen varje månad eller så. Detta kommer att stoppa uppbyggnaden från att komma till stora eller orsakar mer problem med din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69037.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.