Återställa spänningen på en Auto Seat Belt

Att hålla spänningen om säkerhetsbälten i bilen är avgörande för säkerheten för dig och dina passagerare. Det är viktigt att regelbundet kontrollera funktionen och spänningen av alla säkerhetsbälten i alla familjens bilar och justera vid behov. Instruktioner
1

Förstå hur ett bilbälte fungerar. Den är utformad för att reagera under inverkan av en olycka genom att trycka ned spärren genom en serie flikar. När detta händer upprepade gånger eller i en extrem olycka, är dynan och spänning äventyras på säkerhetsbältet. Ta plasthölje bort ändarna av säkerhetsbältet
2

. Detta gör att du kan se bältet i sin helhet. Kontrollera om tovor, knutar, skador eller andra saker som kan orsaka säkerhetsbältet att sitta löst eller inte fungerar korrekt. Rätta till eventuella tovor eller knop.
3

Ersätt säkerhetsbälten som har skador eller nedskärningar i dem. Säkerheten och funktionen av dem har äventyrats och det är inte lagligt, inte heller säkert att lämna dem som de är. Det är bäst att ha en professionell mekaniker installera nya säkerhetsbälten, så att alla juridiska frågor är uppfyllda.
4

Har säkerhetsbältena kontrolleras av en bil professionell som vet säkerhets lagar och rekommendationer. Detta är viktigt för att se till att allt är upp till gällande säkerhetskrav, särskilt om du har en äldre bil. Om du har en klassisk bil, överväga att ha höftbälten installerade för din säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69025.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.