Ford Explorer elektriska problem

De värsta elektriska problem din Ford Explorer kan uppleva är relaterade till motorns prestanda . Det är bäst att lokalisera och reparera sådana problem innan du försöker utföra några onödiga reparationer på din Explorers motor . Batteri

första ställe att börja diagnostisera eventuella elektriska problem är att inspektera bilens batteri . Använd en multimeter för att testa sin laddning . Batteriet ska hålla minst en 12,6 - volts laddning som ska anses som fulladdat . Kontrollera batterikablarna och terminaler för skador eller korrosion , samt att se om de är anslutna ordentligt .
Generator

Om batteriet är nytt men har en låg eller ingen laddning kan generatorn inte fungerar korrekt . Om din Explorer saknar kraft ( när motorn är igång ) när du slår på elektronik , kan generatorn vara trasig. Testa generatorn med ett digitalt universalinstrument . Inspektion av slitage och sprickor , och rätt spänning på generatorn drivremmen .
Starter System

startsystem bör undersökas om din Explorer kommer inte startar alls . Kontrollera tändningslåset på rattstången . Dessutom , testa startmotorsolenoiden och startmotorn för fel . Kontrollera startreläet och startmotorn foder kabeln i motorrummet bredvid batteriet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66379.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.