Vad orsakar en generator inte ladda

Ditt fordon kan uppleva generator problem om batteriet är ständigt döende,? Men när du har batteriet kontrolleras för problem, upprätthåller det en enhetlig avgift. Generatorn är den del av bilen som ansvarar för att upprätthålla batteriets laddning. Om batteriet inte laddas av generatorn när bilen driver, kommer batteriet körs slut på ström, och din bil kommer att sluta fungera. Det finns flera olika problem som kan orsaka din generator för att sluta arbeta. Remskiva och Belt

Din bilens generator laddar batteriet genom att generera ström med en remskiva och rem-system. Om bältet som kontrollerar att systemet snaps, sträcker ut eller går sönder, kommer generatorn slutar att fungera, och batteriet laddas inte. Samma sak kommer att hända om trissan är något skadad, förskjuten eller av någon anledning inte fungerar, och kommer inte längre att vända.
Wiring

Generatorn drivs av flera olika ledningar mekanismer. Om en tråd inte är fastsatt ordentligt, lossnar eller oavsiktligt klippa, kommer generatorn inte har någon makt. Om generatorn inte får någon makt, kan det vända inte remskivan och bandmekanismen som laddar batteriet, och batteriet laddas inte.
Säkringar

Enligt EconoFix.com, vissa fordon har en särskild säkring för generatorn. Om säkringen löser ut, antingen från ålder eller ett strömavbrott i bilen, kommer generatorn fungerar inte förrän det har reparerats. Kontrollera bilens diagram säkringsdosa för att avgöra om ditt fordon har en säkring för generatorn.
Datorproblem

I många nyare modell bilar, speciellt de som tillverkats sedan år 2000, är ​​generatorn styrs av bilens dator. Om bilens dator inte fungerar eller har system problem, kan det orsaka att generatorn inte laddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65953.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.