Hur man fixar en läcka Transmission Fluid

För bilar 75.000 miles eller över, är sannolikheten för att en spricka bildas i tätningen runt din sändning mer troligt. Efter sprickor bildas, kommer en långsam läckage av transmissionsolja (röd eller brun) kör på marken. Detta så småningom kommer att orsaka transmission fel därmed fordonets fel. Detta instruktioner ger en översikt över de alternativ för att åtgärda dessa läckor. Saker du behöver
Auto Manuell för ditt märke och modell
Transmission Fluid för ditt märke och modell
Funnel
handduk
Transmission Stop-Leak
KANSKE Auto mekaniker eller återförsäljaravtal

Visa fler instruktioner
1

avgöra om du har en läcka. Det mest uppenbara tecknet på en läcka är en pöl av vätska på marken. Parkera bilen på en plan yta efter att ha kört motorn varm. Om du har en läcka, kommer transmissionsolja falla på marken antingen från framsidan av sändningen eller baksidan (respektive placering av tätningarna). Transmissionen är allmänt belägen mot den i mitten av bilen. Om du står vid förarsidans dörr och inbördes under bilen, kommer du förmodligen se läckan på marken. Vätskan är antingen en brun eller röd färg, beroende på märke och modell (konsultera din instruktionsbok).
2

avgöra hur allvarlig läckan. Den mängd vätska förloras kommer att avgöra vilka åtgärder du måste vidta

* För mindre läckage (några droppar i ett område):. Detta kan åtgärdas ganska lätt. Gå till steg 3 bilder

* För större läckor (mer än några droppar i ett område):. Du kan prova en flaska stop-läcka, men oundvikligen måste du ta din sändning på service hos en återförsäljare eller överföring reparation /service center.
3

* För mindre läckage * Lägg stop-läckan. Köp ett högkvalitativt märke av transmission stop-läcka (lämplig för ditt märke och modell). För att lägga till innehåll, hitta din oljestickan transmissionsolja (antagligen rött) under huven på din bil. Häll stop-läckan direkt ner detta rör. Viskositeten för stop-läckan kommer att vara mycket tjock, som melass. Häll i precis tillräckligt för att ersätta den förlorade vätskan. Använd oljestickan för att fastställa rätt nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63889.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.