Felsökning av en blinker på en 1996 Honda

Blinkers vanligtvis följer standard layout och teknik. Batteriet vägar elektrisk signal via tändningslåset till turn-signal relä. Reläet avbryter signalen tillåter ljuset att blinka i takt. Honda konstruerade blinkers i sina fordon efter standardutförandet. Felsökning blinkers tar bara några minuter och fokuserar på de fyra huvudsakliga aspekter: turn-signal switch, relä, säkring och glödlampor. Saker du behöver
Skruvmejsel
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

starta fordonet, och slå på förarsidan skygglappar. En snabbt blinkande lampa på framsidan gör att den bakre lampan är utbränd. En snabbt blinkande lampa på baksidan gör den främre lampan är skadad. Upprepa för passagerarsidan. Byt ut skadade eller utbränd glödlampor. Kolla efter lösa kablar innan du byter glödlampor.
2

Byt turn-signal relä om lamporna på förarsidan, passagerarsidan, eller båda sidorna kvar på utan att blinka bort. Reläet ligger nära gruppcentralen, under strecket, och bredvid rattstången. Reläet är ett litet, silver cylinder som drar ut i ledningsnätet.
3

bort och inspektera säkringen. Turn-signal säkring, som kallas "blinkers" på panelen, ligger i den inre panelen. Panelen är monterad på det nedre, vänstra hörnet av instrumentbrädan. En skadad säkring kommer att uppvisa tecken på förbränning, smältning, trasiga inredningsdetaljer element eller korrosion. Byt ut säkringen om den är skadad.
4

Slå på passagerare och förare skygglappar samtidigt känner för ett klick i växeln. Byt ut om du försöker att engagera blinkers inte genererar ett klick från switchen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66147.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.