Så här kontrollerar de lägre kulleder på en 2002 Chrysler Town & Country

kullederna på din 2002 Chrysler Town & Country är en viktig del av din van: s fjädringssystem. The Town & Country använder två kulleder, en övre kulled och en lägre kulleden. Ju lägre man håller kontroll arm och styrspindeln tillsammans. Om denna gemensamma misslyckas, kommer din undre fjädring faller isär och kan orsaka en dödlig krasch. Det är därför det är viktigt att regelbundet kontrollera kullederna på Town & Country. Saker du behöver
Tire skiftnyckel
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

lyssna efter eventuella clunking ljud när du gör svängar. En metall-på-metall clunking ljud kan tyda på ett problem med kullederna.
2

Lossa muttrarna på hjulet genom att vrida dem 45 grader moturs.
3

Jack upp framsidan av Chrysler Town & Country använder frontjacket punkten bakom radiatorn. Placera pallbockar under främre nypa svetsar på fordonet och sänka van på läktaren.
4

Finish bort muttrarna och dra hjulet från hjulnavet montering.
5

visuell kontroll av kulleden i botten av fjädring där kontrollgruppen ansluter till styrspindeln. Om Gummiskydd på kulleden är rippade eller slits, behöver kulleden som ska ersättas.
6

Ta kulled och försöka tvinga den fram och tillbaka i ett försök att flytta styrspindeln bortsett från den nedre styrarmen. Du bör inte kunna flytta den med händerna. Om du kan, behöver kulleden som ska ersättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64895.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.