Min 2000 Buick Regal startar inte

Buick Regal är en midsize sedanmodell som ursprungligen slutade sin produktion köras i 2004, men kom tillbaka till den nordamerikanska marknaden som börjar med 2011 års modell. Den 2000 Regal representerar den fjärde generationen av tillverkningen för fordonsindustrin, och har en 3.8L V6-motor och en fyrväxlad automatlåda. Problem med bränsletillförsel eller tändsystem kan hindra Buick Regal från start korrekt. Saker du behöver
Startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
Om Buick Regal Kommer inte Crank
1

Utför en skjuts på Regal med en annan fungerande fordon och kablar jumper.
2

Låt Regal s motorn gå på tomgång i flera minuter om starthjälp fordonet är framgångsrik. Detta gör att batteriet laddas upp.
3

Stäng av Regal och ta bort startkablar efter flera minuter, sedan försöker starta bilen igen. Om Regal fortfarande inte startar, är batteriet inte hålla en avgift och kommer att behöva ersättas med ett nytt batteri. Addera Om Buick Regal Vevar
4 < p> Se till att det finns gas i bränsletanken. Slut på gas är en vanlig orsak till att en Regal kommer vev utan att starta.
5

Kontrollera att varje tändstift har en ren anslutning utan någon korrosion.
6

bort Kamrem täcka. Inspektera transmissionsremmen för att säkerställa att det är intakt. Om kamremmen har hoppat, ersätter det är en mycket engagerad och komplicerad process och det kan bli nödvändigt att konsultera en kvalificerad mekaniker.
7

Vrid nyckeln till "ON" läget och lyssna efter bränslepump att trycksätta insprutningssystemet. Om du hör ingenting, kan bränslepumpen behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66378.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.