Felsökning av elsystem i en Chevy Impala

Chevy har ett nytt förenklat elsystem för sin sedanmodell, Impala. Med färre delar och ledningar, tror Chevy Impala har ett mer tillförlitligt elsystem. Ändå kan Impala ägarna förväntar tillfällig glitch. Om du äger en 2001 eller 2002 modell, dessa var dåliga år för Impala elsystemet. Instruktioner
1

Kontrollera om din Impala har en klass II elsystem. Om så, förväntar sig att kolla in alla system varannan sekund. Om något utöver det vanliga dyker upp, kommer systemet att blinka antingen du ett meddelande på instrumentpanelen eller lagra information för senare hämtning av en tekniker.
2

Få batteriet kontrolleras om artighet ljus, ljud eller luftkonditionering slutar fungera. Impala batteri Rundown Skydd börjar stänga låg nivå komponenter om den känner att batteriet har ett problem som håller en laddning.
3

Exchange Blinkersomkopplaren med akut blinkers omkopplaren om blinkers fungerar bara ibland. Om du har en 2001 Impala, kolla med GM för att se om det finns ett återkallande på din Blinkersomkopplaren. Om så är fallet bör du vara berättigad till en fri ersättning.
4

Försök att hoppa dina icke-arbetande blinkers genom att trycka på knappen akuta blottare. Om detta gör att blinkers fungerar igen, då är det nöd blottare switch som behöver bytas ut. Avlägsna bindestreck och lossa kablarna från baksidan av blinkers omkopplaren. Sätt i en ny och kablar återansluta.
5

Look för 12-volt som matar gruppcentralen att reparera hastighetsmätare som har slutat fungera.
6

Byt utbränd glödlampor med samma typ av lampa. Om inredningen bil blinkar eller dim utan förvarning, kan du (eller en mekaniker) har ersatt ett ljus med en inkompatibel glödlampa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63763.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.