Min 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo startar inte

Din 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo startar inte . Och varje gång du slår på tändningen , hörs ett klickande ljud och motorn kommer inte att slå över . Tyvärr , det finns ett problem med din Jeep och tills du felsöka , kommer det inte att starta igen . Det klickljud innebär att batteriet och tändningslåset fortfarande fungera eftersom makten kommer att startmotorsolenoiden . Detta innebär att du kommer att behöva bestämma om startmotorn eller solenoiden är den skyldige . Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta startmotorn under din Jeep . Det bultar i växellådshuset på förarsidan . Startmotorsolenoiden bultar till toppen av startmotorn . På baksidan av solenoiden , kommer du att se två metallkontakter med sladdar fastskruvade till dem .
2

Placera kniven av en skruvmejsel över både metall kontakter och håll den där .
< Br > Billiga 3

Be en medhjälpare att vrida tändningsnyckeln . Skruvmejseln kommer att kortsluta solenoiden och hindra den från att arbeta. Men när tändningsnyckeln vrids , ska startmotorn slås på . Om den gör det , och det gör ett surrande ljud är det startmotorn bra och solenoiden är defekt . Om startmotorn inte startar eller går intermittent , är startmotorn defekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66211.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.