Hur man vet om en hjulcylinder är dåligt

De hjulcylindrarna i ditt fordon är en viktig del av dina trumbromsar. Hjulcylindrarna fungerar genom att tvinga bromsbackarna mot trummorna när du bromsar. Om dina hjulcylindrarna upplever ett problem eller fel, har du problem med bilens bromsar. Om du misstänker att din bil har fel eller dåliga cylindrar hjul, bör du byta ut dem omedelbart. Instruktioner
1

Tryck nedåt på bromspedalen. Om dina bromsar känns mjuk eller låg, kan du förlora bromsvätska genom de bakre cylindrarna bromshjul. Kontrollera dina bromscylindrar om du konsekvent befinner dig med att lägga bromsvätska till ditt fordon.
2

kontrollera tätheten bromsolja eller pölar under din bil som läcker är en av de främsta tecknen på att din hjulcylinder har brutit och läcker bromsvätska. Om din bil eller lastbil har bromsvätska läcker från baksidan bromsaggregatet, det finns en mycket god chans din hjulcylinder går ut.
3

Kör din bil på vägen vid en mycket låg hastighet och experimentera med att stoppa bilen genom både snabbt och långsamt trycka din bromspedal. Om dina bromsar inte verkar fungera så bra som de borde, men fortfarande arbetar, kan dina hjulcylindrarna har gått dåligt. Ryggen bromsar endast står för cirka 20 procent av bilens bromskraft.
4

Ta bilen till din mekaniker och ha honom inspektera ditt bromscylindrar om du misstänker att det finns ett problem. Han kommer att behöva ta bort den bakre däck för att kolla om det finns slitna kolvtätningar, korrosion och gropfrätning. Om det finns ett problem med ditt hjul cylindrar, kan han byta ut dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65950.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.