Pontiac GP Security Light problem

Generellt ser blinkande säkerhet ljus till vänster om ratten på din Pontiac Grand Prix , eller GP , tröstande . Men ibland uppstår problem att göra säkerhetssystemet verka som mer av ett besvär än en användbar funktion . Funktion

När Grand Prix startar och fungerar korrekt , kommer du att se den säkerhet blinkar bara när du får ut ur bilen och lås den . Säkerhetssystemet , men kan också tyda frågor om bilens nyckel och tändning .
Problem

Kanske bilens motor stängs av ungefär tre sekunder efter att du slår på , eller kanske den inte startar . Om säkerheten blinkar , är chanserna goda att det Grand Prix säkerhetssystemet skapat problemet .
Lösningar

Det första sättet att försöka lösa problemet är att använda en extra tändningsnyckeln. En nyckel är mikrochip bär ofta ut , vilket gör att säkerhetssystemet att avvisa nyckeln . Om det inte fungerar , vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON" , och vänta tills säkerheten ljuset försvinner . Vrid sedan nyckeln till " Tillbehör " och sedan till " Off" . Du kan också försöka att kringgå säkerhetssystemet genom att installera ett relä . Om ingen av dessa metoder fungerar , kontakta en Pontiac återförsäljare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67689.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.