Problem med en 1999 Mercury Cougar

När Motor Trend Magazine i juni 1998 frågan introducerade Ford Mercury 1999 Cougar, hyllade det alla de nya tekniska egenskaper som gjorde den här bilen satt en Ford Mercury prejudikat för små 2-dörrar kläcks ryggar. Bland dessa imponerande funktioner var stram kontroll och suspension vid körning hastigheter på 125 km /h, 2 krängningshämmare att hålla kurvtagning stadigt, och raka linjer Edge som en bas för den yttre utformningen är slankare look. Vad var inte räknat med var National Highway Safety och Trafikkontoret (NHTSA) och eftermarknaden tillverkare påminner, som utvecklades strax efter fabriken spridning. 1999 påminner

Den 20 juli 1999 var NHTSA rapporter om förarens tappa kontrollen över fordonets hastighet släpps. Gasvajern gjordes med ett skägg resulterar i gaspedalen inte återvänder till tomgång efter att den släpptes.

Den 18 augusti 1999 NHTSA offentliggöras att 1999 Mercury Cougars dörrlås tillverkades med en beläggning som sväller i betingelser med hög fuktighet orsakar spärren för att hålla fast i ett öppet eller olåst läge. Om bilen körs under ett dörrlås lämnas öppen, kan det resultera i dörröppningen medan bilen är i rörelse.
2000 Recall

Den 9 mars 2000 var Bromsstörningar rapporterades. Ett tryck medveten reduceringsventil i de bakre bromsarna befanns vara föremål för korrosion efter exponering för vägsalt. Detta i sin tur medför att bakhjulen låser resulterar i bilen glider och kraschar bilen.
2001 påminner

Den 6 februari 2001 problem med både bilens elsystem och exteriör bromsljus brytare rapporterades. På bilar med de 2,5 motorerna liters V6, var batterikablarna misrouted. Medan unattached batterikabeln skulle kunna röra bilens linjen servostyrning, bär isoleringen och resultera i en elektrisk kortslutning som kan orsaka brand, motorstopp eller förhindra antändning från start. Vidare var bromsljus brytare fann att överhettas vilket kan orsaka bromsljusen för att sluta arbeta helt eller aldrig stänger, vilka var och en kan resultera i en bilkrasch.

Senare samma år, den 9 juli 1999 erinrade NHTSA Cougars tillverkas vid Automotive Alliance International monteringsfabriker som gjordes med värmefläkt blad som inte gjordes för att förhindra skador på ledningsnätet kontakt yta. Resulterande skadan skulle kunna leda till en öppen krets som kan smälta materialet kontakten utnyttja orsaka brand. Den 30 augusti 2004 ett bränslesystem återkallande
2004 Recall

genererades efter att det upptäcktes att förorening av bränslet avgivningsmodulen filter evenutally skulle blockera flödet av bränsle till motorn.
2006 Recall

Den 13 mars, 2006 , NHTSA erinrade aftermaket broms hydrauliska huvudcylindrar sålda av NAPA, Raybestos, AIMCO, AC Delco, Carquest, Bendix och Wagner som tillverkades från 27 juli 2005 till 17 januari, 2006 för att användas på 1999 Mercury Cougar. NHTSA upptäckte att dessa cylindrar orsakar läckage bromsvätska när de utsätts för kyla. Bromsvätska förlust kan leda till sänkt bromsledningen tryck och kan leda till bilolyckor.
2008 Recall

Den 14 april 2008 återkallade Federal Mogul 6.903 eftermarknaden kulled församlingar fördelade från November 9, 2007 till 26 mars 2008, vilket ansågs ha förpackats med felaktiga nötter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64936.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.