Inaktivera en 2000 Beetle Alarm

Volkswagen Beetle, som kallas VW bugg, har skapat nyare modeller som har gjorts om för att vara mer bränsleeffektiv och säkrare. Nyare säkerhetsfunktioner inkluderar luftkudden och billarm. Det nya larmsystemet är avgörande för att förhindra bilstöld. Det rekommenderas att du håller din aktiverad billarm, men kanske du stöter på problem med larmet. Många användare har upptäckt larmet slocknar när låsa sin egen dörr, hindrar dem från att starta bilen. Om du stöter på det här problemet kan du inaktivera din VW Beetle larm. Det finns några sätt att stänga av och inaktivera ditt larmsystem. Stänga av larmet i en 2000 VW Beetle kräver lite kunskap och kan fyllas med nästan alla förare. Instruktioner
1

Lås förardörren sidvagn. Lämna dörren öppen medan upplåsning och öppna bilens bagageutrymme. Gå tillbaka i bilen och starta bilen medan stammen och förarsidan bildörr är öppen. Detta kommer att tillfälligt stänga av larmet och gör att du kan starta din bil. Detta kommer dock inte permanent åtgärda problemet billarm.
2

Koppla kablarna från ditt bilbatteri att även tillfälligt inaktivera ditt billarm. Ta bort kabeln är ansluten till huvudströmmen att avväpna ditt larm permanent. Du måste hitta alla kablar som är anslutna till batteriet och koppla bort dem för att avaktivera larmet. Om du är obekant med trådarna i din bil finns en lokal bil affär att köpa VW Beetle s ledningar diagrammet. Det rekommenderas att du tar din bil och få dem bort rätt trådar för dig. Komplett reversering av trådarna tills de alla har frånkopplar.
3

Koppla eller kapa kabeln används för ditt horn eller siren. Detta kommer att permanent avaktivera din horn. Körning utan ett horn kan vara farligt. Det rekommenderas att du inaktiverar larmet med de tidigare stegen. Bestäm tråden märkt som din "horn siren". Ta bort tråden att helt stänga din horn. Obs, kan du ha möjlighet att återansluta din horn tråd, däremot, är det inte garanterat hornet kommer att fortsätta arbeta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66805.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.