Min Mustang startar inte

Ford Mustangs är roliga att köra och väcka uppmärksamhet, men om de inte kommer att starta, de är ingen användning. Om din Mustang inte startar, kan du prova ett antal steg för att få det igång. Börja med de mest självklara lösningar, som ett dött batteri, och flytta till mer obskyra lösningar om de uppenbara inte fungerar. Om ingenting fungerar alls, måste du ta bilen till en verkstad. Saker du behöver
Startkablar
platt skruvmejsel
metallborste
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om du får någon ström till fordonet från batteriet. Titta och se om lamporna tänds när du öppnar din dörr eller om instrumentpanelen tänds när du vrider nyckeln till "Kör". Om du får någon makt, använda dina startkablar och en annan bil för att hoppa starta bilen. Om detta startar din bil, är batteriet dött eller du har förlorat din anslutning på ena eller båda av dina leder.
2

bort de positiva och negativa ledare från batteriet med Hylsnyckelsats och rengör dem med en metallborste. Rengör inlägg med penseln tills du kan se några korrosion. Även om du inte tror att detta är problemet, är det alltid bra att göra. Sätt leder tillbaka på batteriet och dra åt dem för att få en bra anslutning.
3

tända lamporna och försöker starta bilen om du får någon effekt, men bilen fortfarande startar inte. Om strålkastarna svagt, har du förmodligen en dålig starter. Om strålkastarna stannar ljusa, då du har en dålig anslutning till startmotorn.
4

Inspektera starter. Om lamporna stannade ljus, ta de elektriska anslutningarna på toppen av startapparaten. Titta och se om trådarna är trasiga eller om det finns korrosion i ledningarna. Dra åt kontakterna med socket set och se till att du har en bra anslutning.
5

Anslut kablarna på toppen av startmotorn med en skruvmejsel om dina kontakter är bra. Håll i slutet och inte vidröra metallhöljet. Anslut leder tillräckligt länge för att göra en gnista, och dra skruvmejseln bort. Detta borde återuppliva starter för en kort tid.
6

Kontrollera kablarna från batteriet till startmotorn, om inget av detta hjälpte. Dessa trådar är de tjockaste dem eftersom de kräver mest makt. Kontrollera ledningarna för shorts och ändra dem om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65509.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.