Ford Focus Taklucka Problem

Sedan införandet av Ford Focus 2000 har denna lilla till medelstora fordon varit en storsäljare för Ford Motor Company. Inga större problem eller klagomål har gjorts om Focus, med undantag av broms rotorer, och inga större återkallanden har gjorts på Focus. Vissa Ford Focus ägare har klagat på takluckan. Vindklaff Problem

Ford Focus har en vindslå på några av de bilar som täcker den främre delen av takluckan. Denna vindklaff snäpper på plats, men har blåst loss vid höga hastigheter för vissa Ford Focus ägare. De flesta ägare har knäppte denna vindslå på takluckan på plats bara för att ha det blåst loss igen. En ägare måste ta itu med detta problem med återförsäljaravtalet och har återförsäljare åtgärda problemet för att se till att den korrigeras korrekt.
Taklucka Switch

takluckan på Ford Focus har en switch som öppnar och stänger takluckan på fordonet. Vissa taklucka switchar har inte för någon särskild anledning. Tillverkarens bruksanvisning har publicerat stegen för att omprogrammera takluckan strömbrytaren när det blir ett problem, men ägarna har funnit att denna omprogrammering löser problemet bara tillfälligt. Ingen minns har utfärdats på Ford Focus för denna växel problem, men vissa ägare har bytt switch, vilket har rättat till felet. Om din Ford Focus är fortfarande under garanti, då ägaren måste ha bilen tas tillbaka in i återförsäljaravtalet när takluckan problem uppstår.
Taklucka Läckande

Ford Focus har utvecklat en läcka runt tätningen av fordonet i vissa fall. Detta läckande problemet har tillskrivits takluckan drain reservoarer blir igensatt med skräp, hindrar vattnet från att rinna från hela tätningen. När detta taklucka läckande problem utvecklas i Ford Focus, kan ägaren rätta till det genom att rengöra runt tätningen av takluckan och dra ur avloppet reservoaren. Denna läckande problem har inte varit ett stort problem för de flesta Ford Focus ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65597.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.