Ford Taurus Luftkonditionering Blower FAQ

En av de mest frustrerande situationer för bil ägare har inte kunna fastställa orsaken till ett problem med sin bil. När luftkonditioneringen fläkt i en Ford Taurus fel, Taurus ägare finner sig ofta ställer samma frågor. Många lösningar kan hittas om du vet var du ska leta. Luft blåser inte

När luften inte blåser från lufthålen i en Ford Taurus, kan problemet vara så enkelt som att byta ut säkringen till fläkten. Om, efter byte av säkring, problemet kvarstår, den skyldige kan vara fläkten som är ansvarig för att orsaka luften att blåsa. Detta kräver nedmontering och bortforsling av streck för att få tillgång till fläkten. Jobb av detta slag är bäst utförs av en certifierad Ford mekaniker, som försöker detta utan nödvändiga kunskaper kan leda till mer omfattande reparationsarbeten om misstag görs.
Luft blåser varm

Ofta om luften blåser från ventilerna på en Ford Taurus, men kommer inte kyla, är det på grund av en låg nivå av freon. Freon är en kemikalie som kyler luften i en bil luftkonditioneringsapparater. Om freon har sjunkit för lågt för att adekvat kyla luften, kommer varm eller varm luft blåser från ventilerna. Freon kan bytas i en Ford Taurus ganska lätt genom att fästa ladda slangen från motorns kompressor till en burk vanlig bil freon. Slå på bilen, vrid luftkonditionering på hög och låta kylsystemet att ladda. Om problemet kvarstår, kan det finnas en läcka i slangen som ansluts till din Taurus luftkonditioneringssystem och slangen måste bytas.
Blower gör ljud

Om ett klickande eller högt, gnisslande ljud hörs när luftkonditioneringen körs i en Ford Taurus, är den skyldige ofta en lös eller trasig Serpentine belt. Detta är en rem med spår. Ersättning bör orsaka gnisslande ljud att sluta. Om det inte löser problemet, kommer frågan måste avgöras av en auktoriserad Ford mekaniker. Ford rekommenderar att ormliknande band kontrolleras var 30.000 miles eller 24 månader. Dock varar en serpentin bälte på en Ford Taurus vanligtvis upp till 100.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65243.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.