Tecken och symptom på en Stickning Förgasare Float

Flottören i förgasaren reglerar mängden bränsle eller bensin, som är bosatt i reservoaren. Reservoaren av förgasaren är där bränslet sugs in i insugningsröret. En dålig eller kärvar förgasare float orsakar motorproblem. Håll utkik efter vissa tecken och symtom om du misstänker förgasaren flottören fastnar. Motorn går inte på tomgång

Ett av tecknen på att förgasaren flottören sticker är när motorn inte kommer tomgång. Flottören är inte låta tillräckligt med bränsle in i reservoaren, vilket möjliggör en konstant tomgång av motorn. Förgasaren flottören har fastnat i det stängda läget, och endast en liten mängd bränsle sipprar in i reservoaren.
Översvämmade Förgasare

En översvämmad förgasare är ett annat symptom som förgasaren flyta sticker. Flottören har fastnat i öppet läge, vilket tillåter bränsle att löpa fritt in i reservoaren och sedan in i insugningsröret. När för mycket bränsle är tillåtet i förgasaren reservoaren, förgasaren översvämningar och kan inte startas förrän allt bränsle pressas ur reservoaren.
Motorn stannar eller tvekar

Motorn börjar stanna eller tveka när förgasaren flyta pinnar. Detta symptom utvecklas under körförhållanden när föraren försöker accelerera. Motorn kommer att agera som om det kommer att dö, men fångar och börjar accelerera normalt. Den tvekan om motorn är en liknande händelse.
Förbränningsmissar

annat tecken eller symptom på en klibba förgasare float är när motorn missar eller misständningar. En eller flera cylindrar inte får tillräckligt med bränsle eller få för mycket bränsle när de eldas med tändstiften. Detta händer när flottören har fastnat, antingen i öppet eller stängt läge. Motorn kommer att stanna, inte på tomgång smidigt eller slå tillbaka när de sticks förgasaren flyta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67096.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.