Varför har min makt flimra när mina strålkastare är på?

De flesta fordon är ett komplext system av ledningar, strömbrytare och reläer. På grund av alla dessa elektronik, kan problem uppstå. Ett problem som kan uppstå är att de övriga elektroniken i bilen flimrar när strålkastarna är på. Batteri

inte bilbatteriet, på grund av en dålig cell eller låg avgift, orsakar motstånd i bilens kretsar. Motståndet som orsakas av den fallerande batteriet kan leda till elektroniken i fordonet flimmer med strålkastarna på.
Generator

Generatorn är ansvarig för att hålla de flesta bilens elektronik levereras med gott om kraft, typiskt ca 14 volt. När generatorn börjar misslyckas, kan det leverera tillräckligt med ström till allt, vilket gör att elektroniken flimrar med strålkastarna på.
Wiring

Ibland trådar din bil kan börja kortsluta. Ett kort i strålkastarsystemet medför befogenhet att flimmer med strålkastarna på.
Stereo

En kraftfull eftermarknad stereo drar mycket ström från det elektriska systemet. En kondensator ansluts mellan bilens elsystem och stereons förstärkare. Kondensatorn lagrar effekt för förstärkaren att använda, i stället för förstärkaren ritning direkt från generatorn. Utan en kondensator ansluten till förstärkaren, kommer kombinationen av stereon och strålkastarna orsakar de övriga elektroniken att flimra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67464.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.