Så hoppa AC Kondensorfläkt på en '94 Honda Accord EX VTEC

Den 1994 Accord kom i tre utföranden: DX, LX och EX. EX trim nivå var den högsta tillgängliga på 1994 Accord. Detta trim nivå kom med många high-end standard funktioner, varav en del ingår elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, månen tak, farthållare och luftkonditionering. Den luftkonditioneringssystemet använde en fläkt bakom kylaren för att kyla den förångade köldmediet R134a tillbaka till en vätska, innan det återvänder till kompressorn. När kondensorfläkten slutar fungera, kan det bero på många olika problem. Kontrollera om fläktmotorn misslyckades genom att hoppa fläktmotorn till batteriet med bygel kablar. Saker du behöver Sida 2 alligator-klippta jumper kablar, 3-meter lång
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens ledningsnät ansluten till kondensorfläkten kabelnät , genom att trycka på låsknappen och dra de två selar isär.
2

Anslut en bygel är alligator klipp till stift inuti kondensorfläkten kabelnät i vilken de blå trådändar. Kör denna tråd upp till batteriet och anslut krokodilklämman på den andra änden till den positiva batteripolen.
3

Anslut den andra bygel s krokodilklämman till utsprånget i kondensorn fläktens kablage sele i vilken den svarta kabeln leder. Anslut krokodilklämman andra änden av denna kabel till den negativa batteripolen.
4

observerar som kondensorfläkten slås på, om det är i drift. Om fläkten inte startar, har kondensorfläkten motorn misslyckades.
5

Ta bort de två jumper kablar från kondensorfläkten och plugg bilens ledningsnät tillbaka till kondensorfläkten kabelnät.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68181.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.