Kontrollera motorn ljuset kom på & kylfläkten är nu ständigt på för min 2004 Audi A4

Den 2004 Audi A4 var tillgänglig med en valfri turboladdad 1,8-liters rak fyrcylindrig motor, eller en 3,0-liters V- 6. Kylfläkten på 2004 A4 är ansvarig för att tvinga kall luft genom flänsarna i kylaren, sänka temperaturen i motorns kylvätska. Om kylfläkten är ständigt på och "Check Engine" lampan lyser, bör fordonet ska skannas för att lokalisera problemet. Den kylvätska temperaturgivare sänder signaler till motorns dator på A4 för att instruera kylfläktarna att slå på och av. Saker du behöver
OBD-II skanner
Visa fler instruktioner
1

knäböja bredvid förarsidan av A4. Leta OBD-II-kontakten port under instrumentbrädan. Sätt i OBD-II skanner kontakten i porten. Vrid tändningsnyckeln till "II" tillbehör ståndpunkt. Tryck på strömbrytaren på skannern för att starta skannern.
2

Följ anvisningarna på skannern för att välja ditt fordon, med "Up" och "Down" pil. Tryck på "Läs"-knappen för att acceptera dina svar. Välj alternativet för "Trouble Codes" och tryck på "Läs"-knappen. Låt skannern att kommunicera med A4.
3

Samla data från skannern för att diagnostisera vad problemet är med Audi. Utför reparationer som krävs för att eliminera källan till felkoder.
4

Scanna A4 efter att du har gjort reparationer, med steg 1 till 3. Om du har utfört de riktiga reparationer, kommer felkoden att vara borta. Om felkoden kvarstår, har du inte gjort rätt reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68519.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.