Felsökning av elsystem i en Chevy Camaro

Den Chevy Camaro är liknande i design till sin sportbil kusin, Corvette. Tyvärr innebär att ägarna kan se sin andel av elektriska system problem i en bil som har så många elektriska krav och att ägarna vill hålla under lång tid. Saker du behöver
Spänningsprovare
Visa fler instruktioner
1

Leta efter en dålig anslutning om du tillfälligt förlorar elektrisk funktion i komponenter som din radio eller fönster makt när Camaro träffar en bula eller en jättegryta.
2

Räkna med en överföringshastighet sensor problem om din hastighetsmätare hellre skulle studsa runt än rekordet din faktiska hastighet.
3

Hitta den hög-låg switch om antingen halvljus eller helljus inte fungerar automatiskt eller med strömbrytaren. En spänning testet ska kunna berätta för dig om omkopplaren är fel eller om du behöver leta någon annanstans.
4

Undersök förbindelser och ledningar om du har flera elektriska systemet avbrott eller om en säkring håller blåser. Spåra ledningar till anslutningarna att göra vissa allt är på det borde vara. Lökar ska matcha specifikationerna i din instruktionsbok. Ersätt med fel lampa kan kasta ditt elsystem i en tizzy. Om du inte har hittat problemet, så kolla grunder för alla kretsar.
5

Cool din Camaro innan radion och elektriska fönsterhissar arbete. Om detta låter som din bil, har du ett problem. Det är nog ett tillbehör relä fel. Radion och fönster makt delar en anslutning, särskilt en kraft foder, i Camaros mellan 1994 och 1999. En annan skyldige kan vara det organ styrmodulen (BCM). Detta problem med elsystemet behöver uppmärksamhet innan det sprider sig i selen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63767.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.