Felsökning av elsystem i en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring är en familj sedan med en mindre än pålitligt elsystem, särskilt på 2004-modellen. Många Sebring ägare som har upplevt elektriska problem rapporterar ett kluster av frågor som ofta kretsar kring instrumentpanelen. Saker du behöver
Ammeter Review, Digital volt-ohmmeter (DVOM)
Visa fler instruktioner
1

Undvik många elektriska problem genom att hålla batteripolerna och andra anslutningar rena och fria från korrosion.
2

Kontrollera din nyckel funktion om elektriska komponenter plötsligt slutar att fungera. Sebring tangenter har en intern transponder. När det dör, så kan delar av elsystemet. Försök med en annan tangent om du har en tillgänglig. Om problemet fortsätter med valfri knapp, kolla tändningslåset. Addera 3

Test startmotorn när batteriet checkar ut men körbarheten är fortfarande ett problem. Startat problem kommer från dåliga anslutningar, startreläets eller problem med en switch (troligen Sändningsräckvidd, koppling interlock eller tändning).
4

Ta en närmare titt på din dörrlås om innerbelysningen går på och av, även kvittning bil buzzers eller larm. En dörr som inte låser säkert kommer iväg alla typer av varningar. Få spärren repareras.
5

Undersök orsaken en trasig varvräknare (varvräknare) först på varvräknaren drivmodulen på kretskortet. Om modulen fungerar ligger problemet förmodligen i ledningar.
6

Byt ut eller reparera kombiinstrumentet om alla dina elektriska system problem ligger i instrumentpanelen. Med en fungerande kombiinstrument, kan databussen hantera data effektivt, ger dig arbetsinstrument i din Sebring.
7

Utföra eller schemalägga ett elsystem kolla när körbarheten är i fråga eller runt varje 2 år för att fånga problem tidigt. Mät krets belastning med en amperemeter och krets spänningen sjunker med en digital volt-ohmmeter (DVOM). Byt ut eller reparera kombiinstrumentet om alla dina elektriska system problem ligger i instrumentpanelen. En fungerande kombiinstrumentet gör databussen att hantera data på ett effektivt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63768.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.