Tecken på en Bad distributör på en 1999 GMC Suburban

A 1999 GMC Suburban distributör har en funktion. Distributören går spänningen från spolen till rätt tändstift, som avfyrar cylindrarna och därför gör att motorn drivs effektivt. Den Suburban visar vissa tecken när distributören går dåligt. Dessa symtom visar sig i valet av tidpunkt för motor samt i väl fungerande motorn. Motorn startar inte

Ett av tecknen på en dålig distributör i 1999 GMC Suburban är att motorn stängs över men inte engagera sig. Motorn låter inte som det är slut på gas, utan det låter mer som den vill starta men inte engagera sig. Spänning är intermittent komma till tändstiften att avfyra cylindrarna, men är inte alltid få till rätt tändstift och cylinder, agerar som om det finns en kortslutning. Spolen innanför distributör av Suburban är dåligt och måste bytas ut.
Engine klickskott
p Om motorn på 1995 GMC Suburban startar och tomgång normalt, men misständer när GMC accelererar, är distributören dåligt. Motorns cylindrar inte bränning i rätt ordning, som inte tillåter bränsleinsprutarna att sätta bensin i rätt cylindern, vilket gör att motorn ur funktion. Den feltändning är från injektorerna pumpa bränsle in i cylindern vid tidpunkten för tandningen av tändstiftet. När denna motor problem uppstår i GMC, är det ett säkert tecken på att distributören är dåligt. Distributören måste bytas.
Engine tvekar

annat tecken på en dålig distributör i 1995 GMC Suburban dyker upp när SUV accelererar. Motorn tvekar när påskyndas och kommer att slå tillbaka när motorn ingriper. Denna dåliga distributör problem orsakas av datorn i förorts engagerande cylindrarna som inte får spänning till tändstiftet ligger på just dessa cylindrar. När denna motor problem uppstår, kan det skapa mer skador på ventiler, cylindrar, tändstift och andra motorkomponenter. När som helst motorn inte accelerera ordentligt, slår bakut, misständningar eller idles normalt, men går ojämnt vid acceleration, måste Suburban ägaren har distributören kontrolleras av en kvalificerad tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66301.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.