Kan en dålig Stöldskyddande Switch göra en bil startar inte ?

Stöldskyddande system är byggda för att göra precis vad deras namn indikerar . Emellertid har de varit kända för att förhindra ägaren från start av fordonet också. Med din tändningen försvinna när du kör kan vara farligt . Detta är en anledning till varför information om dessa system kan vara till nytta för fordonsägare . Funktion

På ett stöldskydd system, växeln utrustad med en transponder -mottagare i den. Denna receiver kommunicerar med ett plus via ett chip som ligger i nyckeln . Dessa signaler går till fordonets dator och ange om eller inte tillåta fordonet att starta . En stöldavskräckande switch kan göra en bil inte startar om sin mottagare fel eller är trasig .
Diagnostisera
p Det finns flera skäl till varför en stöldavskräckande switch kan göra en bil inte starta . Ett skäl är att systemet förlorar förmågan att läsa nyckeln när det infogas i tändningslåset grund av en felaktig chip i nyckeln . Det finns också en chans att felaktiga ledningar kan vara att skylla .
Tidsplan

återförsäljare har speciella verktyg som kan avgöra problemet som hindrade bilen från start. Efter fastställande av problemet , kommer de också att programmera om systemet , som kostar cirka 100 kr från och med 2011 . Den omprogrammering Processen kan ta ungefär en halvtimme för att avsluta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67035.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.