Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man beräknar kabinhöjden

Den mest bekväm miljö för kabinhöjden är mellan 5.000 och 8.000 fot. Väljaren indikerar normalt 10.000 meter max, dock är det sällan används. Tryckökning är godtagbart i en 500 fot per minut intervall oavsett stighastigheten. Detta är den maximala passagerare (max pax) komfort nivå. Om kabinen skulle öka med stighastighet, skulle öronen vara poppar och obehag snabbt konstaterade till flygvärdinna. Instruktioner
1

Ställ trycksättning före start på 8000 meter och på 500 meter per minut. Gå vidare till checklistan. Oberoende av stighastighet, som vanligtvis är hög eftersom nå kryssning så fort som bekvämt möjligt är den viktigaste frågan, kommer trycksättning ske gradvis nog för passagerarna. Det finns alltid en 8 - till 11-lb. differential genom blödningar, de blöder är de överbord ventilerna, så kommer systemet att släpa klättra men kommer ikapp till inställningen på toppen. En tryckkabin på ett flygplan skiljer sig från en ubåt som ett flygplan är inte en företagsintern rebreathersystem. Luft pumpas kontinuerligt in i kabinen och utmattad genom blödningar, eller överbord ventiler. Mängden luft tillåts ventilera kabinen bestämmer trycksättning.
2

Slå upp fältet höjd när de förbereder att sjunka. Ställ in fältet höjd som nedstigningen börjar. Låt systemet vara kvar i sin nuvarande vertikala hastighet 500 meter sjunkhastighet. Sjunkhastighet är oftast mer gradvis för bullerbekämpning i de flesta områden, så det kommer att vara tillräckligt nära för att hålla passagerarna från att klaga.
3

Ställ kabintrycket för korta låg höjd rutter enligt 20.000 fot genom att ställa in höjden till 5000 meter kryssning. Detta bromsar trycksättningsprocess till en behaglig nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60196.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.