Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Arbetsbeskrivning för en motor bilmekaniker

En bilmekaniker främsta ansvar är att åtgärda problem i samband med personbilar och kommersiella fordon. Den sekundära ansvar är att utföra förebyggande underhåll på fordon, såsom oljebyten, däck rotation och andra uppgifter för att förebygga förtida slitage. Diagnostik

för att reparera en bil, måste en mekaniker kunna använda en mängd diagnostiska verktyg och förfaranden för att fastställa orsaken till problemet. Datorer och diverse handverktyg används, liksom skarpsinnig observation, för att fastställa orsaken till problemet.
Repair Work

korrigera fel kräver användning av olika elektroniska och handverktyg. Mekanik är ofta uppmanas att använda komplexa verktyg som svetsare att åtgärda ett problem.
Förebyggande underhåll

Förebyggande underhåll kräver omfattande kunskap om en mängd olika tjänster scheman för många märken och modeller av fordon. Denna omfattande kunskap bär över i syfte att utföra en annan tjänst: används bilprovning. Många återförsäljare kommer att anställa mekaniker att inspektera begagnade fordon innan ett erbjudande. Addera Stocking garage
mekanik

Auto också kommer att ha ansvaret för att hålla garaget lager med grundläggande poster såsom vätskor, filter och andra vanliga objekt.
Kundtjänst

Motor garage mekanik har också att kommunicera med sin kundbas på en regelbunden basis för att lösa problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60152.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.