Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1998 GTI Kombiinstrument

A 1998 Volkswagen GTI kommer från fabriken med ett kombiinstrumentet monterad i instrumentpanelen direkt i siktlinje av föraren. Detta kluster är elektronisk i naturen och innehåller alla mätdon för Volkswagen. Om någon av dessa mätare inte fungerar korrekt, då hela panelen måste tas bort från instrumentpanelen, så att det kan repareras eller bytas ut helt och hållet. Lyckligtvis är detta inte en tekniskt svår process, och det kan göras på mindre än en timme. Saker du behöver
Små blad, skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera paneler precis till vänster och höger för kombiinstrumentet. Ta bort paneler med litet blad, vanlig skruvmejsel. Ta bort strömbrytare på vänster sida av kluster genom att trycka i det övre vänstra hörnet av panelen och dra bort den från instrumentbrädan.
2

Unbolt övre delen av rattstången trim panel från kolonnen med stjärnskruvmejsel. Dra isär rattstången paneler och ställ dem åt sidan. Addera 3

Skruva ur de två skruvarna i de nedre hörnen av instrumentpanelen på instrumentpanelen bezel med stjärnskruvmejsel. Dra av beklädnaden runt klustret med båda händerna.
4

Skruva loss kombiinstrumentet från instrumentbrädan med stjärnskruvmejsel. Luta ovanpå instrumentpanelen mot dig. Koppla de två anslutningarna på baksidan med händerna. Dra kombiinstrumentet ut och bort från instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61417.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.