Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Auto mekanik "Verktyg och utrustning

Eftersom dagens bilmekaniker arbetar på så många olika typer av bilar dag efter dag, är det viktigt att de är utrustade med de senaste verktygen och utrustning som tillåter dem att diagnostisera och reparera specifika fordonsindustrin problem . Dessa moderna verktyg inkluderar luft spärrhandtag att skruva kraftiga bultar i en motors vevaxel samt borrmaskiner som hjälper till med införandet av metall skruvar in en motor stiftelse. Bench Grinder

Designad för att låta en bilmekaniker för att slipa ner ett motorblock att komma tunga bultar samt att slipa ner enheter metall avgaser att hjälpa till med luft reduktion, är bänkslipmaskin en viktig bilmekaniker verktyg. Dessa elektriska slipmaskiner är gjorda av industriell gjutjärn och består av två handtag utrustade på vardera sidan av kvarnen huvudsakliga arbete avdelning. Som mekaniker startar vinkelslipen, är verktygets bas centrerad på metallföremål så att det grova materialet ligger nedanför kvarnen kan mala ner på metallytan som mekaniker tillämpar mycket mer tryck.

Timing Belt Adjustment Skiftnyckel

När en bil är timing är avstängd, måste åtgärder vidtas innan bilens motor helt sönder. Ett viktigt verktyg för att förhindra att detta problem uppstår är kamremmen justering skiftnyckel. Denna mekaniker verktyg genomsnitt cirka 7 inches i längd, är gjord av gjutjärn och innehåller en 2-tums hål i ena änden och en 2-tums metall grepp på den andra. Den bilmekaniker passar detta verktyg är 2-tums hål område över kamremmen s metall mutter som måste skärpas så att kamremmen har rätt mängd av spänning i det. Detta säkerställer att motorns timing inte halkar efter de riktiga justeringar har gjorts.
Air spärrnyckel

Byggd för att hjälpa auto mekanik med svår uppgift att avlägsna 2-tums stål bultar från en bilmotor fundament och andra svåra att nå områden, väger luften spärrnyckel knappt £ 1 och är över 5 inches i längd. Denna viktiga bilmekaniker s verktyg kan pluggas in i en kompressor via en luftslang. Verktygets 1-tums huvud passas sedan över en bilmotor s bult efter det att verktyget har startats upp, vilket leder till enkel tung bult borttagning. Eftersom luften spärrnyckel har en kompakt design, kan auto mekanik placera nyckeln i mindre områden utan alltför mycket besvär, perfekt för att ändra automatiska växellådor och stekpannor olja som finns under en bils motor.
Rear Toe Adjuster

används i processen för hjulinställning i både stora lastbilar och mindre bilar, har den bakre tån skaderegleraren en genomsnittlig längd på ca 2 meter och består av en lång och platt metall järn form. Med runda hål som innehåller cirkulära grepp i båda ändar, är detta verktyg utformat för att passa över kritan nötter som finns i en bils verkliga axelstång. Efter mekanikern placerar bakre toe justering över kritan nötter, är verktyget därefter vänd åt rätt håll tills bakaxeln är ordentligt i linje med de två däck som monteras på bilens bakaxel. Dessa verktyg är kortare eller längre tid beroende på exakt märke på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60416.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.