Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är en läcksökning Pump i en bil ?

Trycksättning ett fordons bränslesystem kan orsaka dolda läckor att avslöjas . Detta är i huvudsak vad en läcksökning pump gör , men det är också i stånd att kontrollera om blockering problem också. Det finns också annan värdefull information att vara hade om denna enhet . Betydelse

jobb exponera läckage i ett avdunstning ( EVAP ) är viktig , eftersom även en liten läcka skulle frigöra ångor som är skadliga för miljön . En läcksökning pump roll är så viktig att den amerikanska regeringen gör det obligatoriskt att fordon har sina EVAP system kontrolleras för läckor .
Funktion

En läcksökning pump ( LDP ) utnyttjar motorns vakuum för att upptäcka läckor . LDP har ett membran som ändrar form när trycket i vakuum stiger . När rätt nivå är uppnådd , stängs LPD utanför som även förhindrar varje mer uppbyggd i vakuum. Den Powertrain Control Module ( PCM ) gånger hela denna process och använder informationen för att avgöra om det finns ett problem i systemet .
Checks

En LPD har kontroller som utförs på det av PCM såsom elektriska eller mekaniska problem . Det finns ett tungelement installerad i LPD , vilket gör att PCM att övervaka den och kontrollera dess funktionalitet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61447.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.