Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur identifierar jag vad Generator jag har på min 1995 Dodge Ram?

Generatorn på en 1995 Dodge Ram kan vara antingen en Duralast eller en Duralast import design. Standarden Duralast finns i 90 och 120 ampere versioner medan importen versionen finns i 75, 90 och 120 ampere. Detta beror på tillverkningsanläggningen och på antalet elektriska alternativ på lastbilen. Generatorn kan uppgraderas till en 120-amp generator om det är en av de lägre amp design. Om originalet är en standard Duralast, måste den nya generatorn också vara en standard och en import måste ersättas med en import på grund av det elektriska arrangemanget. Saker du behöver
Skruvnyckelsats
3/8-tums spärrnyckel
Set med 3/8-tums enhet uttag
Visa fler instruktioner
1 < p> Leta efter skylten på generatorn som har tillverkaren och maximal strömstyrka betecknas på det. Många gånger plattan är svårt att se så generatorn kan behöva tas bort för att få tillgång till plattan.
2

Lossa spänningen på Serpentine belt, med hjälp av en skruvnyckel för att dra spännaren bort från bältet. När spänningen är lättad, ta bort remmen från generatorn.
3

bort minuspolen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
4

Ta bort de två bultar - en upptill och en vid botten av generatorn -. säkrar den på fästet, med hjälp av en sockel
5

Rotera generatorn tillräckligt för att få tillträde till skylten. Om plattan saknas, är den bästa insatsen för att ta generatorn i din lokala Biltema och har dem matcha upp det.
6

bort plasten elektriska kontakten för fältet genom att dra den rakt ut (om du måste ta generatorn till Biltema). Ta bort huvudbatteriet raden genom att ta bort muttern som håller den med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60195.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.