Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här kontrollerar pinionvinkel på en Silverado

Den pinionvinkel på din Chevrolet Silverado är vinkeln på axeln drevet jämfört med marken . Från fabriken är pinionvinkel inställd på att optimera vinklarna mellan transmissionen och axeln så att U -fogar sist så lång tid som gör överföringen och axel . Om du lyfter eller sänker din bil , kommer vinklarna inte vara samma som fabriken , och du måste justera dem därefter . För att ta reda på din pinionvinkel , måste du göra lite demontering , men du kan göra det i ungefär en timme . Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
24 - tums brytjärnet
Magnetic vinkelsökaren
Visa mer instruktioner
1

Park Silverado på en plan yta , och se till att kontrollera att det är nivå med vinkelsökare . Sätt stoppklossar runt framhjulen . Lyft upp den bakre delen av lastbilen genom axeln och sätta pallbockar under axeln .
2

skruva isär metallband som håller drivlinan till axeln med hjälp av en skiftnyckel . Bänd drivlinan ur axeln med spett .
3

Sänk bilen av domkraften står med domkraften . Placera basen av magnetiska vinkelsökaren plant mot monteringsytan där metallband var bult i. Record den mätningen , eftersom det är den pinionvinkel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61177.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.